Makelaardij Ankie!
Makelaar Venlo; Makelaardij Ankie in Venlo

Makelaar in Venlo nodig? Schakel ons in!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gedreven makelaar in Venlo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze kleine portefeuille kunnen we altijd tijd nemen voor persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. Bij makelaardij Ankie kunt u gewoon met de makelaar praten wanneer dat nodig is. Dat maakt ons de makelaardij in Venlo waar u makkelijker slaagt, ongeacht of u een woning wilt kopen of juist verkopen. Zelfs voor verhuur en taxatie kunt u gewoon bij ons terecht.

Als makelaardij in Venlo zijn we niet alleen experts op het gebied van vastgoed; we zijn ook bekend met de regio waarmee we uw lokale expert zijn. Het voordeel hieraan is dat we weten wat er te koop is, welke wijken passen bij uw wensen en waar huizenkopers naar zoeken. Niet alleen verhoogt dat de kans op een succesvol aankoop- of verkooptraject, het zorgt er ook voor dat u met ons als makelaar in Venlo sneller en makkelijker slaagt.

Waarom kiest u voor een makelaar in Venlo?

Het kopen en verkopen van een woning is een flinke uitdaging waarbij vaak veel komt kijken. Heeft u hier weinig of een ervaring mee, dan is het lastig om de juiste keuzes te maken. Zeker wanneer het ook nog eens gaat om bijzonder grote bedragen. Het verkopen van een woning is het verkopen van de plek die lange tijd uw thuis geweest is; bij het zoeken naar een nieuwe woning in Venlo gaat het om het vinden van de juiste locatie, het invullen van uw eisen en wensen en het zoeken naar een woning die binnen uw budget past.

Als makelaar in Venlo weten we precies waar we op moeten letten. Aangezien we daarnaast ook nog eens zeer bekend zijn met de lokale markt, weten we precies hoe we uw woning moeten presenteren om de aandacht op te eisen van de potentiële huizenzoekers. Zoekt u een woning, dan is onze kennis van de lokale huizenmarkt ook een groot voordeel; wij weten namelijk direct in welke gebieden van Venlo we moeten kijken om een woning te vinden die voldoet aan uw eisen en binnen uw budget valt.

Meer dan alleen een makelaardij in Venlo

Bij Makelaardij Ankie kunt u meer verwachten dan wat een standaardmakelaar aanbiedt. Zo nemen we de tijd om samen met u aan tafel te gaan zitten, de mogelijkheden door te nemen en actief mee te denken. Ankie en Daan Spee staan klaar om u altijd op maat verder te helpen. We helpen u bij elke stap in het proces, waarbij wij altijd aandacht voor detail hebben. Op die manier weten we zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Aangezien we er ook altijd voor zorgen dat alle gemaakte afspraken goed vastgelegd worden, weet u zeker dat u ook achteraf geen vervelende verrassingen krijgt.

Wilt u zekerheid, duidelijkheid en een betrouwbare én bereikbare makelaar in Venlo, dan kiest u voor ons. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk is tijdens het kopen en verkopen van een woning en dat u op elk gewenst moment antwoord krijgt op belangrijke vragen.

Kiest u ook voor onze makelaardij in Venlo?

Bent u op zoek naar een woning of wilt u juist uw woning verkopen? Dan kiest u voor onze makelaardij in Venlo. Wij zijn uw lokale vastgoedexpert en hebben altijd de tijd om met u in gesprek te gaan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan vooral vandaag nog contact met ons op zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen.

Stuur een mail

  Persoonsgegevens
  Aanhef
  Achternaam*

   
  Voornaam*
  Tussenvoegsel

  Adresgegevens
  Straatnaam
  Huisnummer
  Postcode

   
  Woonplaats
  Toevoeging

  Contactgegevens
  Telefoon
  E-mail

   
  Mobiel

  Opmerkingen*
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring
   

  077 374 36 88
  login Move.nl