Makelaardij Ankie!
Even voorstellen - Makelaardij Ankie

Even voorstellen:
wie is Makelaardij Ankie?

Ankie en Daan Spee-Hegger zijn de mensen achter Makelaardij Ankie. Een hecht team met zorg en aandacht voor de klant. Professionals, die zich zeer betrokken voelen bij hun klanten en het hele proces dat bij het kopen en verkopen van een woning hoort. Actief. Eerlijk. En betrouwbaar.

Ankie is een ervaren makelaar met een goede kennis van de lokale woningmarkt én een uitgebreid netwerk. Ze is altijd op zoek naar het beste resultaat. Stopt pas als ze de ideale match tussen koper en verkoper gevonden heeft. Daan ondersteunt haar hierin. Vanuit hun kantoor zorgt hij ervoor dat u altijd op een prettige, persoonlijke wijze geholpen wordt. Ankie en Daan werken altijd vanuit uw belang. Ze zijn open en transparant, houden u steeds op de hoogte van wat ze voor u doen. Ze doen wat ze beloven. Afspraak is afspraak. Kwaliteit gaat bij Makelaardij Ankie! boven kwantiteit. Ankie en Daan kiezen bewust voor een kleine portefeuille. Hierdoor kunnen zij alle aandacht richten op de opdrachtgevers.

Makelaardij Ankie! is één van de eerste makelaars in de regio die beloond is met het predicaat ‘uitstekend’ naar aanleiding van de NVM-audit!

Lid NVM

Ankie en Daan zijn er trots op dat Makelaardij Ankie! lid is van de NVM – de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen. De NVM is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed.

Zij stelt hoge toelatingseisen aan haar leden. Dat betreft bijvoorbeeld de permanente scholingen die leden moeten volgen, maar vooral ook de ethische normen en waarden waaraan hun leden horen te voldoen. Sinds 1 maart 2001 is de titel makelaar niet langer wettelijk beschermd en wordt de makelaar niet meer bij de rechtbank beëdigd. Daarom heeft de NVM een eigen beëdiging in het leven te roepen.

De NVM wil daarmee benadrukken dat het kiezen voor een NVM-makelaar een veilige keuze is: een keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Dat Makelaardij Ankie! lid is van de NVM biedt u de volgende voordelen:

Deskundigheid

  • Een NVM-makelaar is goed opgeleid en houdt zijn kennis permanent op peil.
  • De NVM-makelaar kent de markt goed.
  • Een NVM-makelaar adviseert over alle aspecten van aan- of verkoop. Hij heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.
  • De medewerkers op het NVM-makelaarskantoor verstaan eveneens hun vak.

Betrouwbaarheid

  • Een NVM-makelaar gedraagt zich volgens de NVM-Erecode. Hij treedt niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen.
  • Een NVM-makelaar behartigt de belangen van zijn opdrachtgever en is niet  afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.

Zekerheid

  • Een NVM-makelaar is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waar door hij geen financiële risico’s loopt. Dat is ook in uw belang.
  • Voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.
077 374 36 88
login Move.nl