Even voorstellen: wie is Makelaardij Ankie?

Wie is Makelaardij Ankie?

Makelaardij Ankie! is opgestart door Ankie Spee-Hegger.
Sinds begin 2017 is haar man Daan Spee mede eigenaar en dagelijks werkzaam voor Makelaard Ankie!

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Ankie en ik ben NVM makelaar-taxateur. Mijn makelaars- kantoor Makelaardij Ankie! is aangesloten bij de NVM. Inmiddels heb ik ruime ervaring in de makelaardij (anno 2000) en ben ik sinds 2008 NVM-lid. Al jaren heb ik die enorme passie voor het makelaarsvak, dat is ook de reden dat ik mijn eigen makelaardij ben begonnen.
 

Ondernemersbloed….

Op 29 juni 1976 ben ik geboren in het kleine plaatsje Lomm. Het ondernemersbloed van de familiekant van mijn vader is daar nog altijd zichtbaar. De haarwerkstudio en de woon/-slaap- winkel van mijn familie zijn gehuisvest op de plek waar mijn opa vroeger een kruideniers- winkel had. Mijn ouders en ik verhuisden naar Arcen toen ik 4 jaar was. Zij hebben er sindsdien een kunstgalerie.
 

Een veilige thuishaven….

In 2007 ben ik getrouwd met Daan. We hebben 2 prachtige dochters Fleur en Julie
Zij drieën maken de balans in mijn leven. We wonen in Arcen in een prettige straat aan de rand van het dorp Arcen. Daan is technicus/engineer bij een gerenommeerd technisch adviesbureau. Hij zal mij in een aantal werkzaamheden ondersteunen. Het kan dus best zo zijn, dat u hem ook een keer aan de telefoon krijgt. Ik hecht veel waarde aan ons gezin en ben me ervan bewust dat een veilig thuis ontzettend belangrijk is.
 

Overige activiteiten….

Koken, dat is een echte hobby voor mij. Daar kan ik me helemaal op toe leggen. Verder sta ik regelmatig op de tennisbaan en in de winter ga ik graag zwemmen.
Ik ben daarnaast actief voor de sponsorcommissie van TCA (TennisclubArcen) en ben ik bestuurslid van de stichting VAVA (Stichting vaan Arce veur Arce). Bovendien ben ik lid van SALVO, de ondernemersvereniging van Arcen, Lomm en Velden, omdat ik het belangrijk vind om collega ondernemers te ontmoeten en om met hen kennis uit te wisselen. Bovendien draagt het bij aan een stuk netwerkverbreding.
 

Eerlijk en betrouwbaar….

Wat ik verder belangrijk vind om te vertellen, is de interesse die ik heb in mensen. Ik wil graag weten wat hen beweegt, en hoe het met hun familie en vrienden gaat. Dit in relatie tot Makelaardij Ankie! staat het klantbelang voorop, dat is waar ik voor sta. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zullen de basis vormen om dit waar te maken.
 

Betrokken vakidioot….

Een vakidioot en door oud collega’s regelmatig betiteld als een doordraafster (in positieve zin van het woord) in mijn vak. Ik wil u als klant op een optimale manier begeleiden in het verkoop- en/of aankoopproces van uw woning.
Iedere keer weer, realiseer ik me, dat het kopen of verkopen van een woning enorm veel invloed heeft op u tijdens het proces. Betrokkenheid is hierin ontzettend belangrijk.
Maar dat neemt niet weg dat juist ik als makelaar, moet zorgen voor een meer dan zakelijke voortgang van het proces.
Ik ben dus betrokken, maar zie het proces als dusdanig zakelijk, dat ik voor u een meer dan optimaal resultaat uit de transactie kan halen.
 

Trots op ….

Trots ben ik op mijn lidmaatschap van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen). De NVM heeft de hoogste toelatingseisen van alle brancheorganisaties in Nederland. Bovendien wordt een NVM makelaar continue aan permanente educatie onderworpen. Met Makelaardij Ankie! bent u verzekerd van een makelaarskantoor met gedegen vakkennis en een kantoor, dat de beroepsethiek hoog in het vaandel heeft staan. Of het nu gaat om een verkoopopdracht, een aankoopopdracht, een taxatie of advies, uw belang staat bij ons voorop !

Mag ik me even voorstellen ?
Mijn naam is Daan Spee ik ben mede eigenaar van Makelaardij Ankie! en getrouwd met Ankie.
Sinds begin van 2017 ben ik bij Ankie full time in het bedrijf ingepast. En dat bevalt uitstekend.
Ik zie het als een uitdaging om onze dienstverlening verder te optimaliseren en samen met Ankie blijvend te zorgen voor een tevreden klant. Dat is ons doel.
Van huis uit ben ik techneut. Er zijn dus wel een aantal raakvlakken op gebied van techniek en bouwkunde.
Ik wil graag straks nog meer kunnen betekenen binnen ons kantoor en zodoende ben ik gestart met de makelaars opleiding.

…Daan en Ankie Spee van Makelaardij Ankie! behartigt graag uw belang !

Graag tot ziens voor een gesprek waarin wij u leren kennen …om zo uw droomwens te realiseren.
 

Met vriendelijke groet Daan en Ankie Spee
v.o.f. Makelaardij Ankie!