Onze kracht

Zeer gedreven en professioneel

Makelaardij Ankie! gaat op een professionele en deskundige manier te werk. Dat doen we door serieus te luisteren naar uw wensen. Wij zijn ons ervan bewust dat het verkopen en aankopen van een woning een niet alledaagse bezigheid is voor u. We maken als vanzelfsprekend uitstekende presentaties en keurige taxatierapporten. Door onze aansluiting bij de NVM hebben we beschikking over een hele hoop marktgegevens. We willen er voor u als klant alles uit halen. We zijn gedreven omdat we het vak enorm leuk vinden. Bovendien willen we het klantprofiel goed in kaart hebben, zodat we er ook alles uit kunnen halen. We bekijken ook steeds nieuwe mogelijkheden. Dat zijn bijvoorbeeld het serieus in kaart brengen van woontreintjes met onze collega NVM makelaars. Wij vragen al onze verkopers hun woning top 3 in te vullen. Dus welke 3 woningen van het huidige totale aanbod spreekt het meeste aan.

Professioneel hangt, vinden wij ook samen met het serieus nemen van u, onze klant. Dat doen we door alleen uw belang te behartigen. Dit is tevens een van de regels uit de erecode van de NVM.

Professioneel kunnen we ook zijn, omdat Ankie Spee-Hegger ruim 12 jaar ervaring heeft in de vastgoedbranche en sinds 2008 is aangesloten bij de NVM. Bovendien hebben we door verplicht te worden gesteld aan permanente educatie veel vastgoedkennis.


Betrouwbaar

Indien u een opdracht aangaat met Makelaardij Ankie!, dan kunt u ervan op aan, dat we betrouwbaar zijn. We waken voor onjuiste beeldvorming. Het niet naleven van de erecode kan worden onderworpen aan de tuchtrechtspraak van de NVM. Gebakken lucht daar zijn we vies van en deze zult u bij ons dus ook zeker niet vinden.

U moet terdege worden geadviseerd in enkel en alleen uw belang en niet in het belang van welke andere persoon dan ook. Op deze manier kunnen wij u behouden voor eventuele valkuilen die er kunnen zijn bij het aan- en verkopen van een woning.

Professioneel kunnen we ook zijn, omdat Ankie Spee-Hegger ruim 12 jaar ervaring heeft in de vastgoedbranche en sinds 2008 is aangesloten bij de NVM. Bovendien hebben we door verplicht te worden gesteld aan permanente educatie veel vastgoedkennis.
 

Persoonlijk en zeer betrokken

Makelaardij Ankie! wil weten wat haar klant in zowel de hoedanigheid van verkoper als koper beweegt.

Dan pas kunnen we op de individuele behoeften inspelen. We nemen iedere persoon serieus. Dat betekent zonder meer dat we gemaakte afspraken gewoon nakomen. Afspraak is afspraak. Bovendien zit het in de mens Ankie om persoonlijke belangstelling te hebben in de mens. Zeer betrokken dus. En dat resulteert in een persoonlijke benadering. U krijgt de aandacht die u en uw woning verdienen.


Maatwerk

Iedere klant is uniek en om die reden leveren wij maatwerk. We stemmen iedere opdracht anders af. We bekijken per situatie welke mogelijkheden er zijn om tot het beste resultaat te komen. Een van deze middelen hierin is de verkoopstyling en professionele fotografie. Ten slotte willen wij bij een verkoopopdracht uw woning zo snel mogelijk tegen de beste voorwaarden verkopen en willen we bij een aankoopopdracht zorgen voor een gedegen onderzoek en met straffe onderhandelingen zorgen voor een gunstige aankoopprijs. Belangrijk hierbij om te weten, is dat we u alle zorgen rondom de verkoop of aankoop uit handen nemen. Bovendien lopen we niet weg voor een stukje nazorg.
Kortom; het resultaat moet voor u naar tevredenheid zijn bij Makelaardij Ankie!


Moderne media

Een interessante benaming. Een makelaar 2.0 is een makelaar die daadwerkelijk mee gaat in de hele transitie van de makelaardij-wereld. Makelaardij Ankie! heeft geïnvesteerd in een website die voldoet aan het principe van makelaar 2.0. Daarbij wordt gebruik gemaakt van alle moderne middelen zoals social media, om te communiceren met de potentiële koper en verkoper.

We zullen zonder meer zeer intensief contact hebben met u als klant en bovendien zullen wij onze creativiteit een belangrijke rol laten spelen. Het goed in kaart brengen van de verschillende doelgroepen voor de verschillende woningen is hier een onderdeel van.

Verder zetten we ons woningaanbod ook door op onze Facebook pagina.
Met o.a. deze toepassingen zorgen we voor de meest optimale marketing en vindbaarheid van uw woning.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring