Service en tips

Verhuisservice

Verhuizen is leuk, maar brengt ook veel werk met zich mee. Makelaardij Ankie! neemt u daarom een aantal zaken uit handen.


Wij bieden onze klanten namelijk een gratis verhuisservice aan.


Wij werken samen met NutSelect. Zij regelen kosteloos de energie, water, telefoon, internet en televisie op het nieuwe adres u.


NutSelect kan ook samen met u uitzoeken wie de goedkoopste en beste energieleverancier is en hetzelfde doen voor aanbieders van telefoon, internet en televisie. U wordt ontzorgd op een moment dat u liever dat mooie behang of die prachtige vloer voor uw nieuwe huis aan het uitzoeken bent.


NutSelect werkt met de belangrijkste energieleveranciers samen en heeft een goed beeld van de markt. De veranderende markt en grote hoeveelheid aan producten maakt het namelijk moeilijk om te zien wat nu eigenlijk het beste product is.


De NutSelect verhuisservice is gratis indien u uw woning laat verkopen of aankopen door Makelaardij Ankie!


Verkoopstyling


Wij werken samen met housestyling Limburg.


Zij zijn gespecialiseerd in het verkoop klaar maken van een woning. Vooral in de huidige woningmarkt waarin het woningaanbod zo ontzettend groot is, moet uw woning er tussen uit springen.


Maar ook al is er sprake van een verkopersmarkt, dan nog is het raadzaam om uw woning door een woningstyliste onder handen te laten nemen. Een goed gestylde woning zet u zondermeer in een veel betere onderhandelingspositie.


Om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken worden er professionele foto's gemaakt van de buiten- en binnenkant van uw woning.


Bezichtigingswijzer


Enkele praktische tips om uw woning beter tot z´n recht te laten komen bij bezichtigingen.

 • Verhelp kleine mankementen
  Die klemmende deur moet nu toch eens nodige verholpen worden en het wordt toch een tijd om die plint vast te zetten.
 • Zorg voor een opgeruimd huis
  De tuin moet er ook netjes en verzorgd bij liggen. Berg spullen die in de kast horen weg. Lap de ramen, stofzuig het hele huis en maak de badkamer, toilet en keuken schoon. Haal de was uit het trapgat zodat kopers zich geen weg hoeven te banen tussen drogend wasgoed.
  Laat het lekker ruiken in huis en lucht alle kamers.
 • Verlichting en sfeer
  Warmte en licht geven een bezoeker een behaaglijk gevoel waardoor zij zich uw huis beter als hun thuis kunnen voorstellen. Open daarom voor de bezichtiging alle gordijnen en vitrages en doe verlichting aan op een paar strategische plekken, zowel binnen als buiten.
  Een bos bloemen staan zonder meer vrolijk en brengen sfeer in huis.
  En u verwend zich er zelf nog eens mee.
 • Zorg dat de aspirant/koper zich thuis voelt
  Beperk het gezinsleven tot het absolute minimum. Hoe minder personen er tijdens de rondleiding in huis zijn, hoe beter.
  Breng uw hond naar familie of vrienden. Niet iedereen is gecharmeerd van u wellicht prachtige viervoeter. Een blaffende of opspringende hond zal geen positieve invloed hebben op het resultaat van de bezichtiging. En heeft u een kat, voorkom dan dat een stinkende kattenbak de sfeer verpest.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring