Interesse in uw woning

Zodra een geïnteresseerde uw woning wil bezichtigen zullen wij hiervoor met u een bezichtigingsafspraak maken. Indien het wenselijk is maken we ook afspraken in de avonduren of op zaterdag.

U kent uw eigen woning als geen ander. Het is tenslotte uw thuis. Ten aanzien van de verkoop schuilt daar echter een grote valkuil. Wij zien het daarom als ónze taak om uw huis aan geïnteresseerden te laten zien. Als wij met de kijkers rondlopen, dan bouwen we een contact met hun op, waardoor we snel inzicht krijgen in wat ze zoeken. Op deze manier kunnen we naar u toe snel de vertaalslag maken hoe onze indruk is van deze kijker. Willen ze niet verder met uw woning, dan kunnen we ze misschien een ander huis uit onze portefeuille laten zien.

Andersom geld natuurlijk ook dat als wij kijkers rondleiden in een ander huis dan het uwe, hen doorverwijzen naar uw woning. Op deze manier willen we laten zien dat we er alles aan doen om die ene koper zo snel mogelijk in uw woning rond te kunnen leiden.
 

Let goed op

Wij maken altijd vooraf een afspraak met u en sturen geïnteresseerden dus nooit alleen bij u langs. Als iemand bij u aanbelt met het verhaal dat wij hem of haar hebben langs gestuurd, dan klopt dit zeker niet en moet u deze persoon beslist niet binnenlaten!
U heeft ons ingeschakeld en om die reden mag u van ons verwachten dat wij de kijkers rondleiden.