Terug naar de resultaten
 in Wellerlooi 5856 BD

Vliespas Wellerlooi

5856 BD Wellerlooi

Omschrijving

Deze vier halfvrijstaande woningen kenmerken zich door hun praktische indeling, de meest moderne energie besparende maatregelen zoals vloerverwarming en PV-panelen en de vele extra’s zoals een berging en optioneel een carport. De entree geeft toegang tot de garderobe, royaal toilet en de woonkamer. De brede beukmaat en de grote ramen aan de voor- en achterzijde garanderen voldoende lichtinval....
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 199.750,- tot € 208.000,- Gebruiksoppervlakte 114 m² Inhoud 427 m³ Perceeloppervlakte 199 m² t/m 232 m² Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Deze vier halfvrijstaande woningen kenmerken zich door hun praktische indeling, de meest moderne energie besparende maatregelen zoals vloerverwarming en PV-panelen en de vele extra’s zoals een berging en optioneel een carport. De entree geeft toegang tot de garderobe, royaal toilet en de woonkamer. De brede beukmaat en de grote ramen aan de voor- en achterzijde garanderen voldoende lichtinval.

De woningen beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder! Alle slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding voor bijvoorbeeld een computeraansluiting.

De badkamer op de 1e verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Het raam aan de achterzijde zorgt voor voldoende natuurlijke ventilatie.

De vaste trap naar de tweede verdieping biedt toegang naar de zolder waar zich o.a. de C.V., de M.V. en de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger bevinden. Echter, er is nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreidingen, hier kan dus een vierde slaapkamer of een hobby- of een computerkamer gerealiseerd worden.

De woning beschikt over een hoog rendement combi-ketel (HR 107) en een ventilatiesysteem voor natuurlijke toevoer en mechanische afvoer. Doordat er op de begane grond en de 1e verdieping vloerverwarming wordt toegepast is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer. Daarbij is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden.

De woningen zijn duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Doordat recentelijk de eisen t.a.v. het energieverbruik aangescherpt zijn (E.P.N. verlaging naar 0,4) is deze woning zeer energiezuinig. Zo zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen en PV-panelen op het dak. Deze panelen wekken dus eigen elektriciteit op! Omdat de energieprijzen in de toekomst alleen maar verder zullen stijgen scheelt  U dit  extra in de portemonnee.

De woningen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk.  

Door het uitgebreide optiepakket kunnen de woningen kunnen naar eigen wensen ingericht worden. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid van een dichte keuken, een dakkapel, een separaat toilet of een uitbouw.

Tenslotte, deze woningen worden gebouwd onder Woningborggarantie. Dit impliceert o.a. dat bij een eventueel faillissement van de aannemer de woning wordt afgebouwd en dit garandeert de kwaliteit van de woning. Dit wil zeggen voldoet de woning niet aan de kwaliteitsnormen dan wordt op basis van de Woningborggarantie voor herstel zorg gedragen

 
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 199.750,- - € 208.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 114 m² Inhoud 427 m³ Perceeloppervlakte 199 m² t/m 232 m² Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.